Wie zijn wij

 

MEER INFORMATIE

 

Neem contact met ons op zodat wij samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken.

 


Wie zijn wij

TD Thuiszorg is een kleinschalige thuiszorgorganisatie die met kleine vaste zorgteams werkt waardoor wij een hoge mate van kwaliteit kunnen leveren. Als familiebedrijf zijn wij gedreven om goed en kwalitatief zorg te leveren aan eenieder die dit nodig heeft. Door onze kleinschaligheid zijn wij flexibel. Wij streven er dan ook naar om geen wachtlijsten te hebben of deze zo kort mogelijk te houden.

 

TD Thuiszorg is organisatorisch ingericht om zoveel mogelijk aandacht aan onze zorgmedewerkers en cliënten te besteden. Wij werken alleen met goed opgeleide zorgmedewerkers van verschillende niveaus die naast hun opleiding en periodieke scholing ook een interne cursus hebben genoten. Hierdoor wordt het voor onze zorgmedewerkers mogelijk om op een uniforme wijze te werken zoals TD Thuiszorg het voor ogen heeft. TD Thuiszorg onderscheidt zich van andere thuiszorgorganisaties omdat zorg bij ons door afkomst cultureel zit ingebed.

 

TD Thuiszorg wordt dagelijks bestuurd door 3 directeuren allen met hun eigen specifieke expertise opgedaan in de (thuis)zorg in Nederland. Door voldoende kennis en ervaring van het bestuur staat TD Thuiszorg als een huis. Wij zijn in het bezit van de benodigde thuiszorg specifieke certificeringen en hebben kennis van de door de Nederlandse wet en regelgeving voorgeschreven regels. Naast het dagelijkse bestuur is er ook een Raad van Commissarissen (RVC) actief. De RVC controleert onafhankelijk het dagelijks bestuur waardoor onze cliënten verzekerd zijn van een gezonde en professionele thuiszorgorganisatie. 

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Contact:

 

adres:

Van Ruijsdaellaan 22

3117 XS Schiedam

 

e-mailadres:

info@tdthuiszorg.nl

 

telefoon:

010-76 17 191


telefonisch bereikbaar van

maandag t/m donderdag van 10:00 t/m 13:00 uur. 


via e-mail 24 uur bereikbaar.


website:

www.tdthuiszorg.nl

 

rekeningnummer:

NL 16 BUNQ2034 2385 75

 

KvK-nummer:

73371874

Copyright © 2019 TD Thuiszorg | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Privacyregeling | Klachtenregeling