Doorverwijzers

 

MEER INFORMATIE

 

Neem contact met ons op zodat wij samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken.

 


Doorverwijzers

Heeft uw patiënt (extra) zorg nodig in de thuissituatie, dan kunt u die zorg aan ons toevertrouwen. TD Thuiszorg kan uw patiënt ondersteunen in zowel laagcomplex zorg als in hoogcomplex zorg.

 

TD Thuiszorg is een kleinschalige thuiszorgorganisatie die met kleine vaste zorgteams werkt waardoor wij een hoge mate van kwaliteit kunnen leveren. Onze kleinschaligheid maakt ons flexibel, waardoor het voor ons mogelijk wordt om de zorg aan uw patiënten door dezelfde zorgprofessionals te laten leveren op vaste tijden. Door onze kleinschaligheid en flexibiliteit komen bij ons geen lange wachtlijsten voor.

 

Wilt u een patiënt aanmelden bij TD Thuiszorg, neem dan contact met ons op via zorgaanvraag@tdthuiszorg.nl of op het nummer 010-76 17 191.

 

Moeten er voorbehouden of risicovolle handelingen worden uitgevoerd dan kunt u hieronder het uitvoeringsverzoek downloaden en invullen. Dit formulier is bestemd voor artsen. Graag het ingevulde formulier inscannen en mailen naar zorgaanvraag@tdthuiszorg.nl.

 

 

 

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Contact:

 

adres:

Van Ruijsdaellaan 22

3117 XS Schiedam

 

e-mailadres:

info@tdthuiszorg.nl

 

telefoon:

010-76 17 191


telefonisch bereikbaar van

maandag t/m donderdag van 10:00 t/m 13:00 uur. 


via e-mail 24 uur bereikbaar.


website:

www.tdthuiszorg.nl

 

rekeningnummer:

NL 16 BUNQ2034 2385 75

 

KvK-nummer:

73371874

Copyright © 2019 TD Thuiszorg | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Privacyregeling | Klachtenregeling