Zorg

TD Thuiszorg

 

MEER INFORMATIE

 

Neem contact met ons op zodat wij samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken.

 


Verzorgen doen wij bij TD Thuiszorg graag samen. Voor ons is zorg meer dan een product op basis van een indicatie. Graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden. Welke zorg heeft u nodig en welke taken worden door uw omgeving gedaan. Daarna kijken wij samen met u hoe u de zorg het liefst wil invullen en wat u wel/niet vergoed krijgt. Samen maken wij een plan en gaan wij aan de slag. U kunt bij TD Thuiszorg rekenen op een persoonlijke en directe aanpak. Wij houden van korte lijnen tussen onze zorgverleners die bij u thuis komen en u als client. Wij hebben respect voor uw gewoonten en omgeving. Helaas zijn wij niet in staat om aan ieder client de zorg te leveren die hij/zij nodig heeft. In onze uitsluitingscriteria geven wij aan, aan welke

cliënten wij de zorg niet kunnen leveren.  

 

 Wet en regelgeving

Bij TD Thuiszorg kunt u terecht voor zorg en ondersteuning in de thuissituatie die vallen binnen de Zorgverzekeringswet (ZVW) of de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Binnen de ZVW en de WLZ vallen onze activiteiten binnen de sector Verpleging en Verzorging. Samen met u wordt gekeken waar u hulp bij nodig heeft (verzorging/verpleging), met als doel zo lang mogelijk zelfstandig te blijven functioneren. De betrokken professional van TD Thuiszorg geeft u zoveel mogelijk de touwtjes in handen.

 

 

Zorgverzekeringswet (ZVW)

De Zorgverzekeringswet (ZVW) is een wet die garandeert dat iedereen die in Nederland woont of werkt, een basisverzekering afsluit. Vanuit deze basisverzekering bent u verzekerd van zorg (ZIN of PGB). 

 

 

Wet langdurige zorg (WLZ)

De Wet langdurige zorg (WLZ) geeft recht op zorg, in een instelling (ZIN) of thuis (VPT of PGB). Onderdelen van deze zorg kunnen zijn: verblijf in een instelling, persoonlijke verzorging of verpleging, geneeskundige zorg en vervoer naar de plaats van dagbesteding en/of behandeling. De Wet Langdurige Zorg is er voor mensen die de hele dag zorg of toezicht dichtbij nodig hebben. Bijvoorbeeld ouderen met dementie of mensen met een verstandelijke, lichamelijke of zintuiglijke beperking.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Contact:

 

adres:

Van Ruijsdaellaan 22

3117 XS Schiedam

 

e-mailadres:

info@tdthuiszorg.nl

 

telefoon:

010-76 17 191


telefonisch bereikbaar van

maandag t/m donderdag van 10:00 t/m 13:00 uur. 


via e-mail 24 uur bereikbaar.


website:

www.tdthuiszorg.nl

 

rekeningnummer:

NL 16 BUNQ2034 2385 75

 

KvK-nummer:

73371874

Copyright © 2019 TD Thuiszorg | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Privacyregeling | Klachtenregeling