Tarieven

 

MEER INFORMATIE

 

Neem contact met ons op zodat wij samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken.

 


Tarieven

Heeft u een WLZ- of WMO-indicatie, dan kunt u zorg ontvangen op basis van ZIN (zorg in natura). Het zorgkantoor of de gemeente betaald dan het vastgestelde tarief rechtstreeks aan de zorgaanbieder. Met een indicatie vanuit de ZvW is het ook mogelijk het vastgestelde tarief rechtstreeks aan de zorgaanbieder te betalen. 

 

Met een PGB kunt u zelfstandig uw benodigde zorg inkopen. Hoewel een PGB ook vaste tarieven kent is er ruimte om samen het juiste tarief af te spreken. Neem via onderstaande link contact met ons op zodat wij samen naar de zorgbehoefte kunnen kijken en het juiste tarief kunnen afspreken. 

 

Als u als particulier de benodigde zorg wilt inkopen dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij streven ernaar om zorg op maat te leveren. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een tarief op te geven. Tijdens een persoonlijk gesprek stellen wij de zorgbehoefte vast waarna wij samen met u het juiste tarief vaststellen. Via onderstaande link komt u bij ons contactformulier. 
_____________________________________________________________________________________________________________________________

Contact:

 

adres:

Van Ruijsdaellaan 22

3117 XS Schiedam

 

e-mailadres:

info@tdthuiszorg.nl

 

telefoon:

010-76 17 191


telefonisch bereikbaar van

maandag t/m donderdag van 10:00 t/m 13:00 uur. 


via e-mail 24 uur bereikbaar.


website:

www.tdthuiszorg.nl

 

rekeningnummer:

NL 16 BUNQ2034 2385 75

 

KvK-nummer:

73371874

Copyright © 2019 TD Thuiszorg | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Privacyregeling | Klachtenregeling